Ştiri despre Noua Ordine Mondială


Detaliu controversat de pe bancnota americană, care apare și pe Marele Sigiliu al Statelor Unite ale Americii
Noua Ordine Mondială este – potrivit teoriilor moderne ale conspirației – o conspirație mondială condusă de grupuri de putere financiară și politică. Ideea centrală în teoriile conspirației despre o „nouă ordine mondială” este că o elită mondială ocultă ar conspira cu țelul constituirii în final a unui guvern mondial, care ar înlocui rapid guvernările statelor naționale suverane și ar pune capăt luptelor pentru putere pe plan internațional. Despre diverse evenimente semnificative din politică și finanțe s-a speculat că au fost și sunt orchestrate de o clică foarte influentă prin intermediul multor organizații de fațadă. Numeroase evenimente istorice sau contemporane sunt văzute ca etape ale unui plan în curs de desfășurare pentru a ajunge la dominarea lumii.

În general, teoreticienii conspirației speculează că Noua Ordine Mondială este pusă în aplicare treptat și dau ca exemple în acest sens formarea Banca centrală a Statelor Unite ale Americii („The Fed”) în 1913, Liga Națiunilor în 1919; Fondul Monetar Internațional în 1944;Organizația Națiunilor Unite în 1945; Banca Mondială în 1945, Organizația Mondială a Sănătății în 1948, Uniunea Europeană; introducerea monedei euro în 1993; Organizația Mondială a Comerțului în 1998Uniunea Africană în 2002Uniunea Euroasiatică la 29 mai 2014.

Detaliu controversat de pe bancnota ucrainiană de 500 cu inscripții masonice

21 februarie 2015 – Administraţia americană acuză Rusia că subminează bazele ordinii mondiale prin susţinerea separatismului în estul Ucrainei. Prin semnarea de către Putin la 29 mai 2014 a tratatului privind înființarea Uniunii Euroasiatice (uniune aflată pe Agenda Clubului de la Roma) reiese că Rusia nu este împotriva Noii Ordini Mondiale ci doar un pion alături de SUA, UE, China etc. Faptul că SUA acuză Rusia că subminează bazele ordinii mondiale prin susţinerea separatismului în estul Ucrainei este doar un FÂS mediatic – Occidentul și Rusia acționează conform Planului Globalist în egală măsură. Vor să provoace război, haos, pentru ca apoi să facă “ordine” din haos, Guvernul Mondial.

(Citeşte şi: Despre Ucraina cu cărțile pe față!)

2 gânduri despre „Ştiri despre Noua Ordine Mondială

Răspunde decent ...