Despre Ucraina cu cărțile pe față!


Potrivit lui Putin, separatiştii pro-ruşi sunt mineri şi tractorişti care în pauză de table mai trag cu rachete de ultimă generaţie – Panţir-S1!! Lucru foarte credibil de altfel din partea domnului preşedinte!
Potrivit lui Putin, separatiştii pro-ruşi sunt mineri şi tractorişti care în pauză de table mai trag cu rachete de ultimă generaţie – Panţir-S1!! Lucru foarte credibil de altfel din partea domnului preşedinte!

Din câte ştiu eu Ucraina e stat independent suveran cu Crimeea în componenţa ei – garant fiind Rusia SUA şi Regatul Unit. (Că ultimele trei state nu au cuvânt şi ce semnează este hârtie igienică asta e altă discuţie) Astfel fiind, Ucraina are voie să cumpere arme când, câte şi de la cine vrea, chiar şi de la ruşi. Mai ales că au primit şi miliardele împrumut de la FMI (că va veni timpu când va trebui să plătească banii înapoi asta e deja altă mâncare de peşte – România e pusă şi ea pe butuci de oculta mondială! ) Propaganda mincinoasă pro-rusă a afirmat că are şi dovada că România oferă arme Ucrainei!

Catalogarea: maidanezii fascişti de la Kiev îmi aduce aminte de Conflictul din Transnistria – acolo strigau ruşii ca din gură de şarpe că îi atacă fasciştii de la Chişinău! Deci nimic nou sub soare! Poate că îi credeam şi eu pe ruşi că ne vor binele ca stat ortodox dar Rusia şi masonu V. Putin urmează acelaşi plan de globalizare prin formarea parţială de Uniuni şi apoi in final şi din păcate – guvern mondial!

(Vezi şi: Crimă organizată, corupţie, separatism. La ce îi folosesc lui Putin conflictele îngheţate)

Occidentul și Rusia acționează conform Planului Globalist în egală măsură. Vor să provoace război, haos, pentru ca apoi să facă “ordine” din haos, Guvernul Mondial.
Să ne aducem aminte că Putin a semnat la Astana (Kazahstan) tratatul privind Uniunea Economică Eurasiatică (29 mai 2014).

Uniunea Eurasiatică figurează pe Agenda Clubului de la Roma .

La 17 septembrie 1973 Clubul de la Roma a emis un proiect cu numele Regionalized and Adaptive Model of the Global World System în care prezenta planul lor pentru a împărți țările lumii în zece regiuni socio-economice care mai apoi să fie conduse de către Un Singur Guvern Global. Regiunile socio-economice pe care ei le-au planificat sunt următoarele:

1. SUA, Canada și Mexic;
2. Uniunea Europeană (UE);
3. Japonia;
4. Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Israel și Insulele Pacificului;
5. Europa de Răsărit (Uniunea Eurasiatică)
6. America Latină, Centrală și de Sud;
7. Africa de Nord și Orientul Mijlociu;
8. Africa Centrală;
9. Asia de Sud și de Sud-Est;
10. Asia Centrală.

La data de 17 decembrie 1992, prima regiune socio-economică a luat ființă prin acordul dintre președintele USA, președintele Mexicului și reprezentantul Canadei care au semnat tratatul de colaborare NAFTA (North American Free Trade Area – Acordul Nord American de comerț liber).

A doua regiune socio-economică, Uniunea Europeană, a ajuns la 28 de state componente, după aderarea Croaţiei, la 1 iulie 2013.

A treia regiune este deja formată.

A cincea regiune socio-economică, Uniunea Eurasiatică, va funcţiona de la 1 ianuarie 2015, dupa ce tratatul a fost semnat deVladimir Putin, Alexander Lukashenko și Nursultan Nazarbayev .

Uniunea Africană este organizația care succedă Organizația Unității Africane (OUA). Fondată în iulie 2002, l-a avut ca prim președinte pe sud-africanul Thabo Mbeki, fost președinte al OUA. Creată după modelul Uniunii Europene, scopurile sale sunt promovarea democrației, drepturile omului și dezvoltarea pe continentul african, în special pentru mărirea nivelului investițiilor străine prin intermediul programului Noul Parteneriat pentru Dezvoltarea Africii (NEPAD).
Obiectivele Uniunii Africane cuprind și crearea unei bănci centrale de dezvoltare.
Ales în martie 2004, Parlamentul Panafrican s-a deschis în martie 2004 inițial având sediul la Addis Abeba în Etiopia. Acum are sediul la Midrand în Africa de Sud. Actualmente, acesta are doar un rol consultativ, urmând ca la sfârșitul primilor 5 ani să aibă putere legislativă. Are 265 deputați, membri ai parlamentelor naționale ale celor 54 de state membre.

Toate Uniunile de State funcționează după aceleași reguli : cooperare economică, cooperare politică, cetățenie comună și migrație. Statele fondatoare își asumă obligația garantării circulației libere a bunurilor, capitalurilor, serviciilor și a forței de muncă și coordonarea comună a unor politici precum energia, industria, agricultura și transportul.

Aceste reguli reprezintă de fapt cedarea suveranităţii economice şi politice a statelor membre către un Centru de Putere, după care urmează dizolvarea lor.

Toate Uniunile de State reprezintă etape spre Guvernul Mondial !

Toate au fost create şi sunt conduse din umbră de aceiaşi oameni !

Deci Rusia nu este împotriva Planului Globalis

Dacă ruşii strigă că americanii vând arme către Ucraina înseamnă nu numai că au dreptate dar şi că şi ei (ruşii) fac la fel! Tot ce acuză o parte pe cealalta – reiese că şi ea face! Dacă ruşii strigă că americanii şi occidentul în general sunt în spatele lunetiştilor de la Kiev, nici cealaltă parte nu se lasă mai prejos: ucrainienii şi implicit Occidentul acuză că un consilier prezidențial rus, Vladislav Surkov, a coordonat ”grupuri de lunetiști străini” care au ucis protestatari în urmă cu un an la Kiev. Bineînțeles că ambele tabere au din nou dreptate – repet, ambele! Lunetişti au avut şi ruşii şi Occidentul!

Ni se insultă inteligența când Putin spune că armata rusă nu e în estul Ucrainei! La fel a fost şi în cazul Crimeii, apoi Putin a recunoscut că soldaţii ruşi au supravegheat cu Kalaşnikovu acel ”referendum” democratic! Dacă americanii acuză pe ruşi că soldaţii lor luptă în estul Ucrainei reiese că şi ce spun ruşii e adevărat: mercenarii occidentului luptă de partea cealaltă! Ambele părţi sunt malefice şi doar cineva doreşte să se îmbogăţească pe seama tuturor conflictelor ! Cu bani şi suflete proaspete!

PS: Mai mult, ministerul de Externe britanic a mai dat o dovadă a implicării Rusiei în conflict. A făcut publice fotografii cu noul sistem de rachetă rusesc Panţir-S1, precizând că imaginile au fost surprinse în estul separatist al Ucrainei. Fotografiile au fost făcute pe 24 ianuarie, 4 februarie şi 5 februarie, în orasele ucrainene Şahtior şi Doneţk.

Notă: Probabil armata rusă e aşa de incompetentă încât pensionarii, tractoriştii şi minerii din Donbass nu mai joacă table ci le-au furat armamentu din depozite! Mai mult aceşti pensionari lăsând deoparte că au pregătire militară de ultimă generaţie şi vestă antiglonţ ultraperformantă (se găseşte la supermarket)… au şi comandament militar profesional şi ştiu să tragă cu toate ultimele tipuri de arme noi ruseşti, unele produse acum de curând!

În timp ce pensionarii din Donbass luptă cu arme ultramoderne, armata germană a folosit cozi de mătură în loc de mitraliere la un antrenament NATO. Fără să mai spunem că la Minsk, Putin a venit cu pretentia ca Ucraina sa plateasca pensiile in continuare actualilor separatisti – aceştia nu au bani de pensii dar au bani să ”cumpere” ultimele tipuri de arme ruseşti!!

(Vezi şi: Va fi război? Ce răspuns au dat 1.395 de experți militari)

5 gânduri despre „Despre Ucraina cu cărțile pe față!

Răspunde decent ...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s