Extratereștrii, dovezi pro și contra – documentar 2015 subtitrat


Extratereștrii, dovezi pro și contra – documentar 2015 subtitrat în limba română

©EXPORTVIDEO

Imagine__14054

Todd: ”Nu-mi pasă cât de liber te crezi şi ce poţi face! Dacă faci ceva ce Guvernul nu-şi doreşte îţi vor înscena ceva … şi vei fi dus departe! Dacă eşti cercetător vei ”dispare”, nimeni nu va şti unde eşti şi nimeni nu o să mai vorbească despre asta. Sper ca ar fi bine să ne trezim şi să realizăm că avem probleme.”

John Todd a avertizat încă din 1970 despre Illuminati şi conspiraţia lor satanică de a împărţi lumea. A anunţat despre planul acestora de a falimenta America, prin aceasta falimentând pieţele financiare ale celorlalte ţări, în încercarea de a distruge economia lumii. Todd a spus că Illuminati vor face mutări pentru a controla cât mai mult petrol, pentru a-l distruge şi a creşte preţurile petrolului (11 septembrie şi Irak – plus conflictul din Ucraina acum şi ISIS). A fost cunoscut ca vorbind în special despre OZN-uri şi legătura acestora cu Illuminati.

(Vezi şi: Cum să falsifici o invazie extraterestră…)

Image created during the Cold War! Copyright 1980 © by Jacob Sailor
Image created during the Cold War! Copyright 1980 © by Jacob Sailor

John Wayne Todd (n. cca. 1950[1] – d. 10 noiembrie 2007),[2] de asemenea cunoscut ca „John Todd Collins”, „Lance Collins”[3] sau „Christopher Kollyns”,[4] a fost un scriitor american și teoretician al conspirației. El a pretins că ar fi fost un ocultist care s-a născut într-o „familie de vrăjitoare” înainte de se a converti lacreștinism. El a fost sursa primară pentru lucrările lui Jack T. Chick scrise împotriva fenomenului Dungeons & Dragons, a catolicismului, neopăgânismului și a rock-ului creștin. Deși cea mai mare parte a activității sale a avut loc în anii 1970, afirmațiile sale continuă să fie răspândite în unele cercuri fundamentaliste creștine.

(Vezi şi: Cine sunt extratereştrii)

Răspunde decent ...