Un uriaș poligon nazist de testări nucleare a fost descoperit în Austria


B8 Bergkristall (a Nazi weapons facility)_00011.jpg

A fost descoperită o reţea imensă de tuneluri, având o suprafață de 75 hectare, în care naziştii ar fi testat arme de distrugere în masă.

(Citeşte şi: Adăpost nazist în jungla argentiniană)

O uriaşă fabrică subterană de arme naziste secrete, care ar fi putut fi folosită pentru a testa arme nucleare și alte arme de distrugere în masă a fost descoperită în Austria, a dezvăluit mass-media duminică, 28 decembrie 2014.

Rețeaua de tuneluri ocupă o suprafață de 75 de hectare și a fost descoperit de o echipa de cercetători în apropiere de orașul nordic St. Georgen an der Gusen, locul unde se afla infamul lagăr de concentrare Mauthausen -Gusen.

Imagine__12756

Producătorul de filme documentare Andreas Sulzer, cel care conduce săpăturile, a declarat reporterilor că situl este „probabil cea mai mare bază secretă de producere de arme din al Treilea Reich.”

Sulzer a început să caute acest complex de testare nucleară după ce a găsit mai multe referinţe către acest sit în jurnalul unui fizician austriac care a lucrat cu naziști.

Conform Londra Sunday Times, cercetătorii au observat niveluri ridicate de radiații în zonă, lucru care ar confirma ca naziștii ar fi fost într-o etapă avansată de dezvoltare a unor arme nucleare. Căști aparținând trupelor SS, precum și alte elemente legate de nazişti au fost, de asemenea, descoperite în zonă.

„Facilitatea, asemănătoare fabricii Bergkristall, se baza pe munca ”sclavilor” din lagărul de concentrare Mauthausen-Gusen din apropiere”, conform Sunday Times.” Peste cca. 320.000 de deținuți se spune că ar fi murit din cauza condițiilor brutale din labirintul subteran.”

„Deținuții din lagărele de concentrare din Europa au fost selectați pentru abilitățile lor speciale – fizicieni, chimiști sau alți experți – pentru a lucra la acest proiect monstruos”, a declarat Sulzer „și noi suntem datori în faţa victimelor să cercetăm situl și să dezvăluim întregul adevăr.”

Naziștii au încercat să ascundă situl adânc în pământ sub mai multe straturi de granit.
hans-kammler1
Istoricii și oamenii de știință care lucrează la acest proiect vor, de asemenea, să descopere dacă Generalul SS Hans Kammler, (cel care a condus facilitatea şi raporta periodic șefului său SS Heinrich Himmler) a fost adus în SUA după război, în scopul de a lucra la programul de arme al Americii.

Este posibil ca Hans Kammler să fi condus acest loc pentru a dezvolta diverse arme (unele nucleare) dar şi aparate de zbor necunoscute. În articolul Incidentul OZN de la Kecksburg scriam că:

Într-un episod al serialului History Channel, Ancient Aliens din 2011, se presupune că nava care s-a prăbușit la 9 decembrie 1965, la Kecksburg, Pennsylvania a fost Die Glocke, mai cunoscută sub numele de “Clopotul nazist.” Sunt investigate dovezi și speculații conform cărora ofițerul nazist SS (Obergruppenführer) Hans Kammler ar fi folosit un Clopot pentru a scăpa de Forțele Aliate în ultimele zile înainte de Ziua Victoriei în Europa folosind călătoria în timp și sfârșind prin a ateriza lângă Kecksburg unde s-a integrat în societatea americană de după război.

Vezi şi:

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/biggest-secret-nazi-weapons-factory-4886214

Vast, secret Nazi nuclear testing facility unearthed in Austria

3 gânduri despre „Un uriaș poligon nazist de testări nucleare a fost descoperit în Austria

  1. Nu exista nici o legatura logica intre obiectul Kecksburg si die Glocke. Die Glocke era un reactor in care elementul Thoriu era transformat in Prodactiniu ca mai apoi dupa o perioada de injumatatire destul de scurta – 37 zile, Prodactiniul sa decada/transforme in izotopul Uraniu 233 care este fisionabil. Deci nazistii incercau sa obtina material fisionabuil pentru bomba lor atomica.

    Apreciat de 1 persoană

Răspunde decent ...