Sondaj realizat de ziarul Krîmskaia Pravda: Crimeea nu mai vrea cu Rusia


Imagine__13838Majoritatea locuitorilor din Crimeea, teritoriu ucrainean anexat de Rusia in primavara anului trecut, ar dori ca peninsula sa devina din nou parte a Ucrainei – arata rezultatele unui sondaj realizat de ziarul „Krîmskaia Pravda”.

In cadrul sondajului, care intreba cititorii cum ar fi votat astazi daca referendumul din Crimeea de anul trecut ar fi fost repetat, 61% dintre respondenti au optat pentru „ramanerea Crimeei ca parte a Ucrainei”. Pentru alipirea la Rusia au votat 19% dintre respondenti, în timp ce 20% au declarat ca „nu ar participa la un asemenea referendum”, scrie radiochisinau.md

Sondajul a fost publicat pe pagina de Internet a ziarului pe 5 martie 2015, iar pana la data de 9 martie, la intrebare au raspuns 4.510 persoane. Pagina de Internet a ziarului a disparut pentru cateva ore din mediul online, dupa rezultatele surprinzatoare a sondajului.

Pe 16 martie 2014, armata rusa, cu sprijinul mai multor lideri prorusi din Crimeea, a organizat în peninsula un asa-numit referendum, in baza căruia presedintele rus, Vladimir Putin, a decis anexarea acestui teritoriu ucrainean.

Sursa; http://www.radiochisinau.md/sondaj_crimeea_nu_mai_vrea_cu_rusia-20619  http://glasul.info/

Reclame

Răspunde decent ...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s