S-a terminat euforia de după alegerile câștigate de Iohannis! Parlamentarii îl apără pe Vosganian și au dat liber la furat!


Varujan Vosganian Foto: AGERPRES
Varujan Vosganian
Foto: AGERPRES
Senatul a respins solicitarea Parchetului General de incuviintare a inceperii urmaririi penale impotriva senatorului PNL Varujan Vosganian.

Fostul ministru Varujan Vosganian a venit in Senat cu o carte de rugaciuni si a lacrimat in timpul discursului pe care l-a tinut in fata colegilor sai, care urmau sa voteze daca incuviinteaza cererea de urmarire penala. Au fost inregistrate, potrivit unor surse parlamentare, 71 de voturi „impotriva”, 56 de voturi „pentru”, 5 voturi fiind anulate, conform Mediafax.

Vezi şi: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/rugaciuni-si-lacrimi-pentru-varujan-vosganian-in-timpul-discursului-din-senat-fostul-ministru-scapa-de-urmarirea-penala.html

Doar 56 de senatori au votat „pentru” începerea urmăririi penale în dosarul „Romgaz-Interagro”, în care este acuzat de delapidare şi constituirea unui grup infracţional organizat, în timp ce 71 de senatori au votat „împotrivă”.

Apoi Varujan Vosganian şi-a dat demisia din grupul parlamentar PNL pentru a avea mai mult spaţiu de manevră la viitoarele cereri ale Parchetului General de incuviintare a inceperii urmaririi penale impotriva sa!

Vezi şi: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-19360261-varujan-vosganian-scapat-urmarirea-penala-senatorii-votat-impotriva-cererii-diicot-dupa-discurs-senatorului-terminat-lacrimi.htm

Vezi şi: http://www.realitatea.net/vasile-blaga-i-a-cerut-demisia-din-pnl-lui-varujan-vosganian_1630766.html

Anunțuri

Răspunde decent ...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s